лечение на разврат

СЕМ решили да спрат “Видимо доволни” на Криско (с извинение) и Мария Илиева (с въздишка).

Разбира се! Тази песен е напаст. Тя е помия, пълна глупост, на хип-хопа чалгата, на чалгата брат ѝ… Естествено, че ще я спрат! Тя развращава младежта! И старежта! Легитимира кежуъл секса, тревата и разхвърляните стаи! Кочина! И най-лошото – подстрекава хората да ходят към Слънчака!

В цензурата е истината, пътят към бъдещето, и съхранението на нашите изконни, славянски, православни ценности…

Без нея, всеки ще си казва и пее каквото си иска, ще си танцува както си може…

Ще се мята…

Глупости!

Да бъде забранено на Криско да пее пред хора, а Мария Илиева да се позагърне малко! И Лора Караджова да се понаметне! Ако може и всичкото Пайнер и АРА Мюзик да почне да се облича! Азис вече се направи на мъж (конкретно – на Лазар Ангелов), така че за там коментари нямаме. А, жените по плажовете – задължително с цял бански, а мъжете – с гащи под коляното! Никакви чорапи под глезена! А тия със сандалите с бели чорапи – да полагат обществено полезен труд! Или каквото правят в Брацка Русия с тях, не проверих.

Така ще решим проблемите – ще преборим развращението и изпростяването на народа чрез поствантивни практики! Никво мятане, никво баране! Пълна забрана, и никога, никой повече да не си е помислил да се раздава!

Смирени, уважителни, подредени в колонки и в редички, с пригледни дрехи – никакви дълбоки деколтета и скъсани дънки! – така ще крачим заедно напред към едно по-чисто и по-светло бъдеще.

Амин!

– – – –

P.S.

Тая песен ми бърка в здравето, както и 12-годишните девойки (надявам се!) и хлапаци, които така хищно и дащно се мятат под бийта ѝ. Обаче отстраняването на симптоми води само до скриването на единствените индикатори за съществуващите проблеми, а не до ефикасни решения.

5 Replies to “лечение на разврат”

  1. Свободата на изразяване е лоша работа, но бих дал живота си да не я “поправят” онези “добри хора”…

  2. аз съм “за” цензура…трябва да има някакъв контрол. не е нужно да се стига до крайности – у нас често думата “цензура” върви с отрицателен заряд, а не бива…

  3. Да кажем, че има смисъл да съществуват регулаторни органи като СЕМ и че понякога могат дори да свършат нещо. Проблемът е, че се действа на парче и, както казах, поствантивно. Единствените реакции, когато, примерно, в Парламента си отворят нааканите устенца и оттам наизскочат жаби и гущери, или когато велик политик се покаже в телевизора и започне да плещи, идват от някои по-смислени медии и малобройни групи трезвомислещи граждани. Същината на текста ми е под чертата, в P.S.-a.

Коментирай

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.