they make me look good

Щях да пиша нещо дълго за ВМРО-вците и Свидетели на Йехова.

Е, няма да е дълго. Кратко е.


ВМРО и техните другарчета-националисти + футболни запалянковци са кръгли нули, хора без мисъл и умения, стадо хищни зли овце, юрнали се накуп да се чувстват тестостеронести; хора, които разбират само от груба сила (и вероятно са избирателите на ДабълБи и селския му манталитет и доминиращата му грубост).

Хора, които имат нужда от един малко по-силен водач (тип диктатор, военачалник), който да им каже какво да правят, а те с празен поглед да се юрнат и да го свършат.


Свидетели на Йехова са странна издънка на Християнството (което аз също не харесвам, тъй като религията сама по себе си е покварена вяра, в моите очи), която се опитва да представи идеите си като свръх-пречистено Християнство и вероятно по някакъв начин повежда твърде много хора по път, който си противоречи с преобладаващите разбирания на нашето общество.

Хора, които имат нужда от един малко по-силен водач (тип психолог, душеприказчик), който да им каже какво да правят, а те с празен поглед да се юрнат и да го свършат.


Не харесвам нито едните.

Но поне не съм животно.

Мисля самостоятелно, мисля повече, мисля по-добре. От тях.

2 Replies to “they make me look good”

  1. “хищни зли овце” как го измисли просто не знам. направо паднах от стола 🙂
    голяма част от хората търсят някой, който да им казва какво да правят. така се “оттървават” от отговорността за изборите, които правят за собствения си живот.

  2. Тук съм съгласен с теб. В такива случаи винаги се сещам за едно определение на лудостта, което бях прочел – ако имаме 4 човека и един от тях се различава от другите 3, той е луд. Толкоз. Работи. Всеки ден го виждам. Въпросът е, мнозинство ли са “хищните зли овце”?!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.