теми

Искам теми. Неочаквани и очаквани, сложни и прости, спорни и злободневни… Нахвърляйте ми ги – по една дума, по две, по изречение и половина…

Любопитно ми е дали и какво мога да напиша по разни теми, особено такива, които не биха хрумнали на мен самия. Затова ги искам от други хора.

Дайте ми теми, които не са актуални сега, или които са твърде екстравагантни, или които са предизвикателни – за мен или за обществото.

Все някога ще намеря време да напиша по няколко реда – есе, разказ, поема…

Съгласни?

6 Replies to “теми”

  1. In the ancient struggle between Mind and Matter, Matter ALWAYS wins because it DIES FIRST.
    Та темата е: Печели този, който е пръв… или последен? а? а? а? :)))

  2. Поли е бременна в 6-ия месец. Коремът и се пори под напора на плода по шевовете от предишно секцио. Може да умре, може да живее, но тогава бебето и ще умре. и в този момент едни 60 000 евра са лодката до спасителния бряг. човек си купува живот…

  3. Бях на 2 сватби това лято, а имам познати, които ходиха на поне 5. Все пак брака не е такава отживелица, а? Въпреки че обществото вече изобщо не смята съвмвстното съжителството или децата като повод за брак(“а дали е така? кои ще ми каже?”), хората продължават да си се женят. Символ на какво е брака в днешно време… нещо ново… нещо старо… нещо в синьо… 😉

  4. Защо жените лъжат, че искат романтика, след като такъв обожател е отхвърлян пръв?!?…
    Всъщност жените търсят прагматични мъже- защото са снобарки, но след като се оженят за такъв- после искат и да е и романтичен!

  5. Знам, че искам теми, които са избрани от други хора… Но и аз да си добавя една: Ако тя може да познае бъдещето ми, да ми подскаже правилните решения, или да ми даде важна информация за настоящето и миналото… Защо не искам да ходя на врачка?

  6. Какво според теб ще се случи с поколението български бебета които се раждат сега? Те ли ще направят България земен рай? Или са осъдени да са емигранти?

Коментирай

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.