мирен протест

Чуха се предложения протестът да продължи и в събота Протестите ще продължат и на 17, 18, 19, 20 и 21 януари, за да могат да идат и онези, които не са намерили начин да се освободят от разнообразните си задължения. Ако това се случи, имам едно предложение – всеки да отиде там с една възглавница. В крайна сметка това е “оръжието”, което е заредено със символиката на “мир” и “спокойствие”. Все пак протестът е мирен, защото целта му не е да трепе, а да покаже заинтересоваността на хората спрямо това, което се случва в държавата, както и да онагледи критиката на народа.

Идеята нито е моя, нито е нова. Виждали сме такива протести, виждали сме и такива реклами. Но мисля, че не е лоша.

Аз пак няма да ида – имам особено мнение, объркан съм относно момента, в който се провеждат тези протести, а и имам доста работа за довършване. Но определено проявявам интерес към това, което се случва. Имам и искрено желание най-сетне ония да разберат, че безхаберието в крайна сметка ще се обърне срещу тях и ще ги захапе за гъзовете.

2 Replies to “мирен протест”

  1. На мен идеята за възглавниците много ми допадна. Ако имам възможносто бих се включил.

  2. Да ,а защо да не идем с по едно пауново перо и да им галим задниците?А ако поискат да застанем по някакъв начин, да не им се противим,това е нашия начин на протест.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.