да се отървеш от 500лв

Преди време ми направиха впечатление рекламите на някакъв eMAG, които в своя кампания раздаваха много готини награди на томболен принцип. Определено успяха да ми приковат вниманието достатъчно, че да проверя какво представлява този eMAG. Оказа се, че е онлайн магазин, който е решил да стъпи и на нашия пазар. Нека! Смятам, че един по-голям онлайн магазин може да бъде полезен.

Разгледах го, разцъках наляво надясно… Не е лош, определено. Има немалко продукти, като се надявам да станат и повечко. Даже си имам няколко любими секции – секцията с компютърните джажи (все пак съм джаджоман), фото секцията (имам си един апарат, който прашасва отдавна, но някъде дълбоко в душата си, аз съм нереализиран гениален фотограф), както и мястото с кухненските принадлежности (не е тайна колко обичам да готвя… и да ям).

Интересно ми е дали в секцията с телефони ще се появи тази Nokia Lumia 920, която така отдавна чакам… В сиво! 🙂

Всъщност пиша този пост, защото eMAG организират игра за хора с блогове, участниците в която могат да спечелят ваучер за 500лв, а това не е малко.

Зачудих се, какво може да си вземе човек от там за 500лв?

Първо се загледах по телевизорите, ама рядко гледам телевизия, а от друга страна един телевизор в тия модерни времена, ако не е смарт, full ultra mega HD, 3D, не пере, не готви мусака, не върти баница и т.н., то значи той не е истински телевизор. А тези, истинските, са над 500лв.

После фотоапаратите… Ама аз си имам и си го обичам, нищо че е дърт и жален Nikon D70. A и обективите ми са що годе достатъчни, особено за всичкото активно неснимане, което практикувам с такъв забележителен професионализъм.

В крайна сметка се зарових сред кухненските неща и там що да видя? Раклет! Като тоя, дето го описвах наскоро. И си подредих списък (страхотна функционалност).

Така, сметката е само с 5лв отгоре! В крайна сметка, или бих оставил тавата за пица, или бих си доплатил 5-те лева 🙂

Ще си призная, че по един или друг начин, аз ще се сдобия с тия няколко неща, защото твърде много ми харесаха. Особено раклетът, тенджерите (ама страхотни са, майка ми има по-малкия комплект и е незаменим!) и пасатора. Празници идват, все някак ще се уредя.

6 Replies to “да се отървеш от 500лв”

  1. Добре де, защо само го отлагаме онзи проект?!Иначе и аз искам таквиз тенджери. И още нещо – машина/устройство за правене на паста. 🙂

  2. Мише, да не се жените с Елка, че този списък подозрително ми прилича на прото-чеиз :)))) Обещавам да пуцам с чифте и да въртя бяла кърпа :))))

  3. Не бе, JC, просто ми се струва, че това е най-удачният начин човек да похарчи 500лв в eMAG 🙂 Другите неща, които харесвам, струват доста повече…

    А, да, също така, ако трябваше да отделя ЛИЧНИ средства, надали бих се глезил с тия тенджерки 🙂

  4. Венци, то проектът е на ръба да се случи, ама чакай, ще ти пиша във Фейса 🙂

  5. тоз магазин никак зле не изглежда – този твой пост Мише ми идва баш навреме – тъкмо търсех откъде виртуално да пазарувам,ч е последното изживяване в техно-магазин беше истински кошмар!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.