неравноделен глад

Мислих, мислих, и взех, че снесох. Идея. Концепция. План!

Първо прочетох ето тази статия. После си спомних стари диети, режими, други статии и т.н. И накрая си сглобих режим за хедонисти!

Така нареченият Intermittent Fast ми харесва като идея (виж горната статия). Твърдят, че е полезен. Реших да си го комбинирам с едно по-разумно нисковъглехидратно хранене, както препоръчват. И накрая реших да си оставя ден за глезене. Няма разумен хранителен режим без ден (или два?) за глезене! Говорим за постоянен режим, а не за диета. И е само въпрос на избор дали въпросният Intermittent Fast ще бъде редуване на гладни и сити дни, или ще е редуване на глад до 18ч единия ден и храна след 18ч на следващия.

Идва понеделник. Ден за глад. Ще си изкарам целия ден – първо да пробвам по-тежкия вариант, все пак. След това е вторник. Ще си ям като пич! Сряда – глад. Четвъртък – ядене. Петък – глад. Събота – хранене. Неделя – глезене! Разликата между ситите дни и неделята? В неделя ще си ям пица, торта, сладолед, шоколад… А другите дни? Ще се старая да се ограничавам до расло на клонка и расло на кокал.

Дали е гадно да не ядеш в петък?

И ще е добре ако се навия да се движа повече – в това съм най-зле.

One Reply to “неравноделен глад”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.